АКТУАЛЬНО

[5]

305 кг грошей купюрами по 500 грн, — депутат від БПП Руслан Демчак вразив мережі кількістю задекларованої готівки


У соціальних мережах обурилися з приводу кількості готівкових коштів, які задекларував народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Руслан Демчак.
Цікаву інфографіку з цього приводу опублікував жартівливий акаунт Міністерство еміграції у Facebook, повідомляє http://24news.org.ua/

«Депутат Демчак при 133 000 000 грн ще й голосував за підвищення депутатської зарплатні та отримує компенсацію на житло. Бо грошей тупо нема!» — пише Міністерство еміграції.
«На ці бабки можна купити стільки мівіни, що, якщо її друг на дружку ставити, вийде приблизно 1/10 відстані до місяця», «Та нічого, проковтнемо мовчки і це. Якщо не БПП, то хто? Та й Путін нападе», «Налік в таких обсягах говорить лише про одне, майже вся економіка в тіні. І ці діячі розповідають нам про реформи», «133 млн грн готівкою, і 2736 в банку тримає заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності», — коментують публікацію користувачі мережі.
_______
Загрузка...
Загрузка...
305 кг грошей купюрами по 500 грн, — депутат від БПП Руслан Демчак вразив мережі кількістю задекларованої готівки 305 кг грошей купюрами по 500 грн, — депутат від БПП Руслан Демчак вразив мережі кількістю задекларованої готівки Reviewed by точка зору on 20:41 Rating: 5