АКТУАЛЬНО

[5]

Їм реформи не потрібні - знайшли крайнього? Нацагентство звинувачує браузер Google у технічних проблемах е-декларування

Схоже, нового і дуже гучного скандалу не уникнути. Найкращі специ Нацагенства виявилися не в змозі вдруге вчасно адаптувати свою систему. Наразі винуватим виявився найпопулярніший браузер Інтернету.
Тепер винуватцем назначили браузер. Ілюстрація: соцмережі.
Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з Державним центром кіберзахисту та протидії кіберзагрозам зараз усувають технічні вади системи електронного декларування. Про це повідомляє прес-служба НАЗК, передають Патріоти України.
"Проблеми щодо початку декларування на порталі е-декларацій пов’язані з браузером, який відображає лише Інтернет-браузер Google Chrome, і це не свідчить про непрацездатність порталу. Для усунення даної помилки достатньо виконати рекомендації розробника Google Chromе про відновлення налаштувань за посиланням", - стверджують у НАЗК.
У Нацагентстві пояснили, що порожня сторінка виникала під час звернення системи для перевірки підпису до акредитованих центрів сертифікації ключів та отримання від них відповідей за більш тривалий час, ніж це передбачено системою. "Шляхом додаткових налаштувань забезпечено повне функціонування системи. Також наразі триває налаштування системи пошуку вже внесениx до реєстру декларацій, яка має запрацювати протягом 2-3 годин", - повідомили у НАЗК. 
 http://patrioty.org.ua
Їм реформи не потрібні - знайшли крайнього? Нацагентство звинувачує браузер Google у технічних проблемах е-декларування Їм реформи не потрібні - знайшли крайнього? Нацагентство звинувачує браузер Google у технічних проблемах е-декларування Reviewed by марія іваночко on 22:12 Rating: 5