АКТУАЛЬНО

[5]

Москаль: Поліцейська реформа – дурість на совісті Деканоїдзе

Глава Закарпаття розкритикував реформу поліції.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що чинна реформа поліції – це дурість так званих реформаторів, які вважають, що за три місяці можна вивчити правоохоронця. Про це він заявив у ефірі телеканала "112 Україна".
поліцейського
Москаль вважає, що вина за так звану тримісячну підготовку повністю лежить на совісті глави Національної поліції Хатії Деканоїдзе та тих "реформаторів", які затіяли "бездумну реформу".
Також Москаль розкритикував слова Деканоїдзе, яка вигороджувала правоохоронців, зазначивши, що в США у разі чого правоохоронець має право на використання табельної зброї.
"Там (в США - ред.) зброя є легально зареєстрованою. У нас теж, у кожного скоро буде зброя, але нелегальна. Тому що з фронту тягнуть все, що можуть. Ми цілі склади виявляли не терористів, не диверсійних розвідувальних груп, а наших доморощених. Одні прийшли воювати, як завжди, інші прийшли на фронт красти", – сказав губернатор.
Загрузка...
/center>
Загрузка...
Москаль: Поліцейська реформа – дурість на совісті Деканоїдзе Москаль: Поліцейська реформа – дурість на совісті Деканоїдзе Reviewed by точка зору on 21:32 Rating: 5