АКТУАЛЬНО

[5]

Ні багато ні мало: Геннадій Москаль заявив, що Закарпаття не потрібне Києву

Губернатор зауважив, що Кабмін не виділив гроші задля подолання збитків після буревію у червні
Москаль поскаржився, що Кабмін не реагує на потреби Закарпатського регіону. Фото: obozrevatel.comГубернатор Закарпаття Геннадій Москаль вважає, що столична влада "забула" про даний регіон. Кабмін, за словами Москаля, не відреагував на страшний буревій в Закарпатті у червні, який завдав великих збитків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Голос Карпат".
"Зі столиці майже у всі сфери надходить значно менше коштів, ніж в інші регіони. Подібне спостерігається і зараз. Природна стихія 21 червня завдала краю шкоди на суму понад 10 мільйонів гривень. Однак, Київ, хоча й пообіцяв швидку допомогу, протягом останніх двох місяців не здійснив жодного кроку в цьому напрямку. Закарпаття та його мешканці можуть розраховувати лишень на власні сили. Та їх вистачило тільки на те, щоб полагодити й підготувати до нового навчального року 45 шкіл, пошкоджених стихією", - каже губернатор.
Нагадаємо, що, за даними ЗМІ, Президент хоче призначити Москаля послом в Румунії. Ця звістка з'явилася після того, як губернатор почав розбиратися з закарпатською контрабандою та обіцяв розповісти про корупційні схеми, що діють у регіоні.
Ні багато ні мало: Геннадій Москаль заявив, що Закарпаття не потрібне Києву Ні багато ні мало: Геннадій Москаль заявив, що Закарпаття не потрібне Києву Reviewed by марія іваночко on 11:14 Rating: 5