АКТУАЛЬНО

[5]

Екс-спікер нагадав про себе: "Пока украинцы злятся на Зеленского, Литвин заявляет о необходимости "полного восстановления связей с Россией", - Манн

На думку Литвина, курс України на євроінтеграцію згубний для країни, а ось співпраця з Росією була б безцінною. "Без неї Україна дуже багато втрачає", - заявляє Литвин.​
Володимир Литвин. Фото:politrada.com
Відомий блогер та політолог Соломон Манн наголосив, що увага українців вчора і сьогодні була повністю поглинена непатріотичними жартами Володимира Зеленського на фестивалі в Юрмалі, головними глядачами якого є «негромадяни Латвії» - тобто росіяни. Однак, на думку блогера, українці "не туди дивляться". Про це Манн написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.
Манн звертає увагу громадськості на сьогоднішню публікацію UaInside.info, продубльовану в інших ЗМІ. Йдеться про те, що екс-глава Верховної Ради України Володимир Литвин сьогодні заявив про необхідність якнайшвидшого відновлення економічних, гуманітарних та освітніх контактів з РФ.
Зараз Литвин є депутатом Верховної Ради України від фракції "Воля народу". На його думку, курс України на євроінтеграцію згубний для країни, а ось співпраця з Росією була б безцінною. "Без неї Україна дуже багато втрачає", - заявляє Литвин.
Як пояснює сам Литвин, підставою для таких заяв стала справжня українська риса: подобається тим, хто багатший, тобто Європейському союзу, а ті, хто бідніший і під боком і так нікуди не подінуться. На думку політика, рано чи пізно настане момент, коли українці усвідомлять цінність того, що втрачають, і відновлять культурні та освітні контакти з РФ.
Варто погодитися з Манном в тому, що такі заяви варто сприймати всерйоз, тим більше що Литвин, фактично, згадуючи "споконвічну українську рису", говорить те саме, що і Зеленський, який не є політиком і депутатом, і який перед величезних залом в Юрмалі, назвав Україну "героїнею німецьких фільмів для дорослих", з тією лише відмінністю, що депутат при цьому не жартує.
 http://patrioty.org.ua
Екс-спікер нагадав про себе: "Пока украинцы злятся на Зеленского, Литвин заявляет о необходимости "полного восстановления связей с Россией", - Манн Екс-спікер нагадав про себе: "Пока украинцы злятся на Зеленского, Литвин заявляет о необходимости "полного восстановления связей с Россией", - Манн Reviewed by марія іваночко on 07:38 Rating: 5