АКТУАЛЬНО

[5]

Гроші на крові: Чому сьогоднішніх можновладців доведеться завтра судити, - ЗМІ

Якщо порівняти просто цифри із декларацій доходів нашої "еліти" зі справжніми витратами та майном, то відразу виникає до них дуже багато питань.
Валерій Гелетей придбав маєток у Англії. Фото: london.vgorode.ua.
Можновладці багато розповідають нам про реформи у країні та боротьбу із корупцією, але наскільки усе це ефективно, можно судити хоча б із невеликої вибірки фактів з життя нашої "еліти". Патріоти України пропонують вам ознайомитися із ТОП-6 сумних висновків, підготованих з цього приводу uainfo.org.
Екс-міністр оборони України закарпатець Валерій Гелетей, відомий провальною військовою операцією під Ілловайськом, де загинуло багато українських військових, купив нерухомість в Англії за 23 мільйони фунтів стерлінгів. До вашої уваги будинки родини Гелетея.
Цивільна дружина Віктора Шокіна лікар Оксана Гриневич на початку 2015 року придбала маєток в елітному районі Праги в Чехії. Сам Віктор Шокін на той час був заступником генерального прокурора Віталія Яреми та готувався очолити Генпрокуратуру. Скромна декларація про майно та доходи прокурора Віктора Шокіна, в якій він роками видавав із себе небагатого холостяка - не відповідає дійсності. Дивіться відео "Таємне життя екс-генпрокурора Шокіна".
Сім'я голови Державної прикордонної служби (ДПС) генерал-полковника Віктора Назаренко за останній рік придбала пакет нерухомості вартістю близько 15 мільйонів гривень. Він не задекларував жодного авто, в той же час його близькі родичі володіють автопарком вартістю приблизно 5 мільйонів гривень.
Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва в 2015 році заробила 26,827 мільйонів гривень. Про це повідомляється в її декларації. Журналісти розслідувати появу її статків у матеріалі "Щастя бути Гонтарьовою".
Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на сайті ГПУ оприлюднив свою декларацію про доходи за 2015 рік. Згідно з декларацією, в минулому році Матіос заробив 400 тис грн. На банківському рахунку у Головного військового прокурора України лежить трохи більше 80 тис грн. У той же час його дружина заробила понад 33 млн грн.
Гроші на крові: Чому сьогоднішніх можновладців доведеться завтра судити, - ЗМІ Гроші на крові: Чому сьогоднішніх можновладців доведеться завтра судити, - ЗМІ Reviewed by марія іваночко on 14:22 Rating: 5