АКТУАЛЬНО

[5]

Перемир’я на Донбасі закінчилось – Гай




Після ажіотажу навколо фактичного зриву російських виборів в Україні, на Донбасі помітно погіршилась ситуація, зазначає волонтер Мирослав Гай. Посилаючись на власні джерела Гай повідомляє про серйозні обстріли на передовій. Конкретних даних волонтер не надає.
Новину передає «Преса України».
Гай, зокрема, заявляє, що надійні джерела повідомляють про активне пересування ворога у зоні АТО.
«Боюся, що перемир'я все. Знову техніка ворога почала активне пересування. Вже є повідомлення про серйозні обстріл. Це видно відповідь РФ на заборону проведення виборів в їх Держдуму у нас в Україні», - повідомив волонтер.
Попри невтішні новини з фронту Гай запевняє, що ЗСУ знаходяться у повній бойовій готовності.
«Нічого, всі знаходяться в повній готовності і терпіти їх нахабство не збирається. Все одно влада в РФ не легітимна і домовленості з ними не стоять рівним рахунком нічого. Вимушено спілкуючись з брехунами і злодіями потрібно пам'ятати - вони все одно спробують обдурити», - резюмував Гай.
Як відомо, напередодні український президент Петро Порошенко, під час зустрічі з послами країн «Великої сімки» та ЄС, закликав міжнародну спільноту не визнавати вибори в Держдуму РФ.
Нагадаємо, напередодні на позиції ЗСУ у Станиці Луганській напала ДРГ бойовиків. За даними штабу АТО втрат зазнали сили АТО: двоє бійців вбито, п’ятьох поранено. Одного військового визнали безвісти зниклим, однак у бойовиків натякнули на те, що взяли одного українського військового у полон. Тим часом інформацію про втрати у бойовиків залишається закритою.
Перемир’я на Донбасі закінчилось – Гай Перемир’я на Донбасі закінчилось – Гай Reviewed by марія іваночко on 08:28 Rating: 5