АКТУАЛЬНО

[5]

Проект «Стіна» можна закривати - Маломуж


Проект з будівництва оборонних споруд на кордоні між Україною і Російською Федерацією, який називається "Стіна", не має в майбутньому ніяких перспектив.
Про це під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів заявив екс-голова служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, новину передає "Преса України".
Він зазначив, що існують пропозиції перейти до нового облаштування кордону з Російською Федерацією. Маломуж заявив, що необхідно створити засоби для контролю кордону, сили швидкого реагування, які будуть розташовуватися в окремих точках, щоб у будь-який момент вони могли дати відсіч бойовикам.
Маломуж заявив, що подібна модель облаштування українського кордону буде вимагати набагато менше витрат з бюджету країни. Крім того Маломуж додав, що подібні проекти готові значно профінансувати партнери України з країн Європейського союзу.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат від фракції "Народний фронт" будуть вимагати збільшити фінансування проекту "Стіна".
Проект «Стіна» можна закривати - Маломуж  Проект «Стіна» можна закривати - Маломуж Reviewed by марія іваночко on 08:44 Rating: 5