АКТУАЛЬНО

[5]

23-річний син нового керівника львівської митниці їздить на Jaguar XF


23-річний син тимчасового виконувача обов’язків начальника Львівської митниці ДФС Віталія Черкунова володіє автомобілем Jaguar XF 2010 р.в., вартість якого зараз на вторинному ринку становить не менше 500 тис. грн. Про це пише://start.co.ua з посиланням на   антикорупційний сайт «Наші гроші. Львів», журналісти якого проаналізували декларацію про доходи нового керівника Львівської митниці.
Автомобіль Jaguar XF 23-річний Олександр Черкунов задекларував ще два роки тому, перебуваючи на посаді старшого державного ревізора-інспектора в одному з районних підрозділів ДФС Києва.
Зараз вартість нового Jaguar XF 2010 р.в. становить не менше 500 тис. грн, новий автомобіль коштує 1,2-2,0 млн грн залежно від комплектації.
Сам Віталій Черкунов їздить на Volvo S80 2006 р.в., яким володіє на правах користування, зазначають «НГ. Львів».
Нагадаємо, що 1 вересня Віталія Черкунова, який до того керував Херсонською митницею, призначили тимчасовим керівником Львівської митниці ДФС – до 30 вересня. Натомість керівника Львівської митниці Левка Прокіпчука перевели на Івано-Франківську митницю.
«Це експеримент ДФС – на місяць поміняти керівників місцями. Керівник Львівської митниці поїхав у Івано-Франківськ, а з Херсону їде до нас», – пояснив такі зміни у коментарі ІА ZIK голова ЛОДА Олег Синютка.
23-річний син нового керівника львівської митниці їздить на Jaguar XF 23-річний син нового керівника львівської митниці їздить на Jaguar XF Reviewed by марія іваночко on 11:25 Rating: 5