АКТУАЛЬНО

[5]

Сексу не існуватиме вже через 10 років: заява вчених


Фахівці встановили, що вже за лічені роки секс може зникнути з життя людства, переставши мати своє первинне значення!
Скоро секс не потрібен буде ні для продовженsnuvatime-vzhe-cherez-10-rokiv-zajava-vchenihня роду, ні для отримання задоволення!Повідомляєhttps://bdzhola.com/

Біда в тому, що з кожним роком технології та досягнення в генній інженерії просто викреслюють саме поняття сексу і його сенс. Сьогодні цілком можливо зайнятися сексом завдяки віртуальній реальності чи завагітніти «з пробірки». Все це вже через декілька років буде цілком доступне кожній людині і остаточно викорінить значення сексу з уявлень наступних поколінь.

З такою заявою виступив професор Стенфордського університету Хенк Грилі. Вчений вважає, що в майбутньому люди, які прагнуть завести дитину, будуть здавати зразки насінної рідини майбутнього батька і шкіри матері. З клітин шкіри вчені створять яйцеклітини, які згодом штучно запліднять вчені. У свою чергу з ембріонів, що сформувалися таким чином, фахівці будуть вибирати той, що має найбільші шанси розвинутися в розумного і фізично здорової дитини, що отримає риси своїх батьків, які ті виберуть самі. У той час як діти будуть з'являтися «з пробірки», секс для задоволення, за прогнозом вченого, через два-чотири десятиліття повністю «переміститься» в віртуальну реальність.

Справжній секс все більшою мірою буде сприйматися людьми як щось відразливе і неприйнятне, а «природне» зачаття і зовсім стане вважатися безвідповідальним вчинком, що не дозволяє захистити майбутніх дітей від «небажаних» генетичних варіантів та відхилень.


Ось такі реалії! Скоро секс теж стане «вимираючим»?
Сексу не існуватиме вже через 10 років: заява вчених Сексу не існуватиме вже через 10 років: заява вчених Reviewed by марія іваночко on 16:01 Rating: 5