АКТУАЛЬНО

[5]

Після усунення Путіна РФ поверне Крим Україні – Каспаров

Один з лідерів російської опозиції Гарі Каспаров вважає, що повернення Росією Криму Україні після повалення режиму Володимира Путіна повинен відбутися без додаткових умов.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. повідомляє//www.pravda.com.ua/
"Вважаю за потрібне ще раз підкреслити: в майбутній постпутінській Росії повернення Криму Україні, без будь-яких попередніх умов, стане ключовим індикатором того, що Росія нарешті позбулася від примар минулого, які, як і раніше тримають нашу країну в заручниках", – заявив він.
У своєму пості Каспаров різко розкритикував свого колишнього соратника Олександра Рикліна, який з'їздив до Криму і опублікував звідти фото у Facebook з підписом "вдома".
"Я вважаю будь-яку приватну поїздку в окупований Крим вчинком, не гідним пристойної людини, але кожен має право самостійно розпоряджатися свій репутацією. При цьому, очевидно, що публікація в соціальній мережі виводить ситуацію за межі приватного життя і стає публічною заявою. В даному випадку, враховуючи текст, який супроводжує фотографію, вчинок Рикліна є актом політичного зрадництва тих, хто продовжує боротьбу за демонтаж злочинного путінського режиму", – написав опозиціонер.
Як відомо, після анексії Криму один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний не став гарантувати повернення півострова Україні в разі повалення Путіна, пояснивши це тим, що Крим – "не бутерброд". 
2 Блок 3 Банерна мережа
Після усунення Путіна РФ поверне Крим Україні – Каспаров  Після усунення Путіна РФ поверне Крим Україні – Каспаров Reviewed by марія іваночко on 13:25 Rating: 5