АКТУАЛЬНО

[5]

Донька Ляшка загинається в селі (ФОТО)


Діти українських політиків звикли жити розкішно. Навчаються за кордоном, роз'їжджають на шикарних авто, відпочивають тільки на фешенебельних світових курортах.
А ось Владислава, донька лідера «Радикальної партії» Олега Ляшко, працює на фермі в Київській області.Повідомляє//korupciya.com/
У Мережі з'явилося фото, на якому Владислава демонструє те, як вона в поті чола трудиться на фермі. Її починання в трудовій кар'єрі підтримав батько, який, як відомо, небайдужий до сільського життя. Він навіть згадав, що сам колись пас телят в Луганській області.
Українці відзначили, що мабуть Владислава непогано заробить за подібний «праця». Адже годування конячки і справжню роботу на фермі не порівняти. Зрозуміло, що вже в такому юному віці дочка нардепа хоче потрапити в новинні стрічки і гарненько попіаритися. Отже, прославившись і заробивши, юна леді відпочине на заздрість всім ….

Влада вся в татка. Я в дитинстві заробяв свої перші великі гроші, випасаючи корів і телят у колгоспі на Луганщині. Зараз моя донька із своєю подружкою Альонкою заробляють гроші на навчання, годуючи на фермі під Києвом коней і різну птицю, пасуть вівців. Є й страуси, але не Януковича.
Поспілкувався з малою по скайпу, дав цінні вказівки по догляду за тваринами. Питав дитину скільки платитимуть – не зізналася. Видно, багато:))
P.s. Дякую фермеру, який дав дітям роботу. Учора ми з колегами Viktor Halasiuk і Viktor Vovk підготували законопроект про надання податкових пільг роботодавцям, які беруть на роботу випускників закладів профтехосвіти. Уся державна політика має бути спрямована на підтримку людей праці, а не дармоїдів. Молодь має працювати, а не тинятися по генделиках, написав ляшко на своїй сторінці у Фейсбук.
Донька Ляшка загинається в селі (ФОТО) Донька Ляшка загинається в селі (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 09:09 Rating: 5