АКТУАЛЬНО

[5]

Путін поперхнувся, коли побачив Дуду поруч з Порошенко на параді – блогер

Відомий український блогер Віталій Портніков вважає, що приїзд президента Польщі Анджея Дуди до Києва на святкування Дня незалежності – звичайно ж, не заради переговорів. Це перш за все жест, нагадування про те, що, незважаючи на власні трактування історичних подій часів Другої світової війни, Польща залишається другом України, передає слова Портнікова //replyua.net
Спільна декларація президентів – теж констатація цього факту, спроба вийти з ситуації, в якій опинилися двосторонні відносини після відомих рішень парламенту Польщі. І за цю спробу Анджею Дуді потрібно подякувати, наголошує Портніков.
«Ми повинні зрозуміти, що слова «вже не буде як раніше», сказані після Майдану, стосуються не тільки наших відносин з Росією, яка з «братньої країни» і партнера по СНД буквально за кілька днів перетворилася на нашого найлютішого ворога, агресора і насильника. Це стосується і Польщі», – зазначив блогер.
На його переконання, правильне сприйняття реальності продемонстрував лідер правлячої зараз в Польщі партії «Право і справедливість» Лех Качинський, коли виступав на Майдані під портретами Степана Бандери і Романа Шухевича. І це розуміння реальності продемонстрував президент Анджей Дуда, коли приїхав до Києва на святкування 25-річчя незалежності нашої країни.
2 Блок 3 Банерна мережа
Путін поперхнувся, коли побачив Дуду поруч з Порошенко на параді – блогер Путін поперхнувся, коли побачив Дуду поруч з Порошенко на параді – блогер Reviewed by точка зору on 13:33 Rating: 5