АКТУАЛЬНО

[5]

У Києві знайдено застреленим відомого журналіста


У столиці України загинув ще один відомий журналіст, засновник РІА «Новий регіон» Олександр Щетинін. Його тіло знайшли у власній квартирі на його ж день народження.
Новину повідомляє група Київ оперативний, передає «Преса України».
«Вночі 28.08.2016, в своїй квартирі на Костянтинівській, був знайдений мертвим журналіст Олександр Щетінін», - йдеться в повідомленні.
Тіло журналіста знайшли його друзі на балконі. Вони прийшли привітати його з днем ​​народження. Щетинін сидів на стільці з вогнепальним пораненням в голову, а під стільцем валявся пістолет.
«За інформацією з достовірних джерел, справу поки розглядають як самогубство, так як одному з близьких Олександр відправив електронного листа, в якому повідомлялося про намір накласти на себе руки», - повідомляє «Київ оперативний».
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета буде максимально об'єктивним і прозорим.
2 Блок 3 Банерна мережа
У Києві знайдено застреленим відомого журналіста У Києві знайдено застреленим відомого журналіста Reviewed by марія іваночко on 08:54 Rating: 5