АКТУАЛЬНО

[5]

Дві деталі щодо підписаного Порошенком законопроекту щодо вживаних авто


Про вживані авто з Європи...
Сьогодні всі потішились з новини, що Порошенко нарешті підписав закон про знижені ставки на ввезення вживаних авто з Європи. Це, звісно, плюс.
Але є декілька деталей, які Вам необхідно знати.
Під час підписання закону в присутності депутатів, Порошенко поставив декілька умов, які в корені можуть змінити Ваше розуміння про омріяний бімерочик чи мерсік.
Порошенко заявив, що підписує його за умови внесення до закону двох правок:
Перша, придбати можна буде лише один автомобіль без права перепродажу до кінця дії закону (1 січня 2018 року). Для пересічного громадянина, який не планує робити на цьому бізнес, не критично.
А от друга більш цікава. Порошенко зажадав у депутатів, що вони внесуть правку, згідно якої умовою для купівлі євроавтівки буде те, що власник ОСОБИСТО завезе його до України.
Президент аргументує правки необхідністю уникнення наживи на законі всіляких ділків.
Тим не менше, історія з особистою купівлею автівки в Європі, виглядає дивно.
Просто уявіть, що для того, аби купити собі автівку, Ви мусите не просто знати правила купівлі авто в Європі, вивезти кеш за кордон, знайти, де його придбати, та ще й отримати, наприклад, якийсь шенген, щоб вивезти її, наприклад, з Німеччини.
Як думаєте, Вам його посольства якоїсь з європейських країн просто так дадуть? Тільки тому, що Ви хочете купити авто? Ага, вже розігнались...
Євген Будерацький
 http://uainfo.org/
Дві деталі щодо підписаного Порошенком законопроекту щодо вживаних авто Дві деталі щодо підписаного Порошенком законопроекту щодо вживаних авто Reviewed by марія іваночко on 07:29 Rating: 5