АКТУАЛЬНО

[5]

Бабкін прокоментував військову форму під рясою в учасника Хресного ходу (ФОТО)


Дмитро Бабкін помітив дещо незвичне у вбранні одного із священослужителів УПЦ МП, який взяв участь у Хресній ході у Києві. Так, військовий прокоментував побачене.
Новину повідомляє «Преса України».
Сьогодні, 27 липня, Дмитро Бабкін, старшина батальйону спеціального призначення НГУ «Донбас» прокоментував один із знімків хресного ходу, який відбувся у столиці України.

>На своїй сторінці у соцмережі Бабкін опублікував фото паломника УПЦ МП, у якого під одягом священослужителя видніє військова форма.
«- Ви священник?
- Так точно!», - зазначив під знімком Бабкін. На що користувачі мережі відреагували неоднозначним чином. Одні заявили, що військову форму можна придбати у будь-якому магазині, інші відзначили, що священослужитель «палиться».
«Ще ніколи Щирліц не був так близько до провалу:
- Ви представник московського патріархату?
- Так точно», - зазначив один з користувачів мережі.
«Мєстний поп, отєц васілій, бивший прапор кегебе (с)», - зазначив інший.

Як повідомлялось нами раніше, не дивлячись на перешкоди у вигляді блокування дороги правоохоронцями через знайдені боєприпаси і протести активістів уздовж траси, у Києві пройшла Хресна хода УПЦ МП.
Бабкін прокоментував військову форму під рясою в учасника Хресного ходу (ФОТО) Бабкін прокоментував військову форму під рясою в учасника Хресного ходу (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 12:10 Rating: 5