АКТУАЛЬНО

[5]

Ціна миру і спокою: "Штурм відбитий. Ворог не пройшов далі на нашу землю" - військовий капелан про втрати батальйону "Київська Русь"

У бою з терористами чотири воїна батальйону загинули, десятки отримали поранення.
Батальйон "Київська Русь" зазнав втрат. Ілюстрація:uainfo.org
У суботу, 9 липня, 25-й окремий мотопіхотний батальйон "Київська Русь" в бою з терористами зазнав втрат. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів військовий капелан Анатолій Кушнірук, інформують Патріоти України.
За його словами, чотири воїна загинули, десятки отримали поранення. "Сьогодні в 25-го ОМПБ "Київська Русь", і 54-ї бригади - 4 загиблих героїв і десяток поранених. Є важко поранені. Деяких перекидають авіабортом. Деякі не транспортабельні", - написав Кушнірук.

>Він розповів, що це результат штурму терористів, який українські бійці зуміли відбити.
"Це результат штурму нашої позиції російськими терористами, які "повністю виконують "Мінські домовленості ... Штурм відбитий ... Ворог не пройшов далі на нашу землю. Ціною 4-х життів і десятком поранених ... Коли кожен день ти встаєш з ліжка, і за вікном у тебе немає війни, - знай, всьому цьому є ціна... Висока ціна твого мирного життя тут ..., заплачена кимось за тебе", - підкреслив капелан.
 http://patrioty.org.ua
Ціна миру і спокою: "Штурм відбитий. Ворог не пройшов далі на нашу землю" - військовий капелан про втрати батальйону "Київська Русь" Ціна миру і спокою: "Штурм відбитий. Ворог не пройшов далі на нашу землю" - військовий капелан про втрати батальйону "Київська Русь" Reviewed by марія іваночко on 19:52 Rating: 5