АКТУАЛЬНО

[5]

У соцмережах виник скандал через закупівлю «Нафтогазом» дорогих авто


Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» закупить автомобілі преміум-класу для свого керівництва. Така новина стала причиною скандалу, який виник у соціальних мережах.
Новину передає /uapress.info/
На офіційному сайті держзакупівель зазначено, що «Нафтогаз» збирається придбати Mercedes Benz S600 Guard за 5,1 мільйона гривень.
Журналіст Максим Градус на своїй сторінці в соцмережі написав: «Нафтогаз» закуповує мерс за 5 лямів для свого голови Андрія Коболєва. А як економите криза ви? Утепляєтесь? Ну-ну». Він також опублікував скріншот, який підтверджує вказану інформацію.


Крім того, користувач під ніком «Міністерство еміграції» опублікував заяву про тендер «Нафтогазу» й іронічно зазначив «Дякуємо, що не Ламборгіні».


Інші користувачі також прокоментували рішення «Нафтогазу» зробити таку закупку: «Нехай куплять броньовик. Вітчизняний чиновник має їздити тільки на авто вітчизняного виробництва», «Лачетті з головою вистачить», «А потім будуть нас розказувати про чесні тарифи на газ, тому що треба вкладати в розробку нових родовищ».
Нагадаємо, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв заявив, що тарифи на газ можуть зменшитися тільки в тому випадку, якщо знизиться світова ціна на газ.
 http://uapress.info/
У соцмережах виник скандал через закупівлю «Нафтогазом» дорогих авто У соцмережах виник скандал через закупівлю «Нафтогазом» дорогих авто Reviewed by марія іваночко on 20:45 Rating: 5