АКТУАЛЬНО

[5]

Друзі вже зустрілись на небі: Волонтер розповіла зворушливу історію про бійців АТО

Строгий командир, який тримав оборону Пісок практично з перших днів, розплакався, як дитина, коли йому повідомили про смерть друга. Дуже гірко і щиро.
Загиблі бійці. Фото: "Фейсбук".Волонтер Олена Любинецька розповіла зворушливу історію про загиблих в зоні проведення антитерористичної операції бійців Володі "Оси" і його друга Дениса Чабанчука. Відповідну розповідь Любинецька опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.
"Ось і зустрілися двоє друзів і однокурсників, два молоденьких лейтенанти на небесах... Увечері загинув легендарний Володя "Оса" - 23 роки. Незважаючи на вік - це був командир із великої літери. Втім, як і Денис Чабанчук, який загинув ще під час виходу з Дебальцевого", - йдеться в повідомленні.
За словами Любинецької, "Оса" любив розповідати про свої студентські пригоди з Чабанчуком. "Володя почав розповідати про студентські пригоди, а потім каже: "Побачите Денчика - передайте від мене великий привіт або краще дайте його номер".
Знайомий і каже: "Володя, адже Ден загинув ще минулої зими", - повідомила волонтер. Після цих слів строгий командир, який тримав оборону Пісок практично з перших днів, розплакався, як дитина. Дуже гірко і щиро.
"Із кожним днем йде все більше і більше хлопців, спілкуючись з якими, я завжди була впевнена, що саме за такими хлопцями наше майбутнє і майбутнє країни", - наголосила Любинецька.
2 Блок 3 Банерна мережа
Друзі вже зустрілись на небі: Волонтер розповіла зворушливу історію про бійців АТО Друзі вже зустрілись на небі: Волонтер розповіла зворушливу історію про бійців АТО Reviewed by марія іваночко on 19:34 Rating: 5