АКТУАЛЬНО

[5]

Денис П'ятигорець: Верховний Цирк


Наші депутати переконані, що люди – тупе бидло і не зможуть скласти 2+2.
"Сьогодні у Верховній Раді мали заслухати інформацію від Кабміну про тарифи. Також Гройсман мав запропонувати депутатам долучитися до спецкомісії з тарифів, яка формується в Кабміні. І, о диво, фракції, які так активно вимагають зниження цих самих тарифів, сьогодні банально блокують трибуну та президію та зривають годину запитань до Уряду", - повідомив волонтер та блогер Денис П'ятигорець, інформують "Українські реалії".
"Вгадайте з 3-х разів, чому сьогодні так зробили депутати? Чому вчора відмовилися обговорювати створення ТСК по офшорам ті, хто цього вимагає? Чому не голосували за закон про амністію АТОшникам ті, хто піаряться на судах Баті та інших?"
За словами волонтера, в АП проаналізували історію з офшорами Порошенко і переконалися, що там немає порушення українського законодавства. Саме тому позавчора депутати від БПП запропонували опозиціонерам-блокираторам створити ТСК по офшорах. Але не тільки по офшорам Порошенка. По всіх чиновниках, депутатах та їхніх спонсорах.
"Як думаєте? Захочуть блокиратори створити таку ТСК, яка буде копирсатися в їх брудній білизні?"
"І от саме цинічне - якщо ТСК по офшорах таки створять, то блокиратори відмовляться в неї входити, щоб потім заявити про заангажованість членів ТСК. Бо якщо вони увійдуть до ТСК, не нариють криміналу на Порошенко, а нариють на своїх – це буде політичне самогубство.
З тарифами така ж сама ситуація. Якщо спецкомісія по тарифах знайде шлях для їх зниження на 5-10-15%, блокиратори все одно будуть тримати облогу та вимагати зниження на нереальні 40%, бо ж вони прекрасно знають, що до кінця 2016 року знизити на такий відсоток тарифи не реально, бо так зверстаний бюджет на 2016 рік.
І саме сумне в цьому те, що наші депутати капєц як переконані, що люди – тупе бидло і не зможуть скласти 2+2", - написав П'ятигорець на своїй сторінці у Фейсбук.
http://ukrreal.info/ua
Денис П'ятигорець: Верховний Цирк Денис П'ятигорець: Верховний Цирк Reviewed by марія іваночко on 16:13 Rating: 5