АКТУАЛЬНО

[5]

ДИВОВИЖНЕ ПРОРОЦТВО ПРО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ ВІД ПЕРЕМОЖНИЦІ «БИТВИ ЕКСТРАСЕНСІВ»


Останнім часом у зв’язку з непростою обстановкою в країні і в світі кожен намагається зробити хоч якийсь прогноз того, що ж чекає нашу багатостраждальну Україну в найближчому майбутньому, і до чого слід готуватися українцям.Сообщает http://www.unn24.com.ua
Як розповіла двічі переможниця «Битви екстрасенсів» Олена Курилова, розв’язку всієї ситуації, в якій опинилася «ненька», слід очікувати на початок 2017 року. Сообщает http://kozak.co.ua/ Але, як зазначила ясновидиця, результат може бути зовсім не втішним для тих, хто зараз біля керма у владі. Гряде повна зміна урядового складу, включаючи пана президента, а також прем’єр-міністра і всієї діючої коаліції.
За її передбачення, криза мине лише тоді, коли держава очолить жінка. Саме жіночої творчої енергетики не вистачає зараз в правлячих колах. Хто це буде – Олена поки промовчала. Але запевнила, що Україна вийде з політичної та економічної кризи, хоча це станеться з втратами сьогоднішніх союзників ззовні. А ті, кого вважали своїми ворогами, несподівано протягнуть Києву свою руку допомоги. Тільки тоді, за словами екстрасенса, настане мир і гармонія в країні. Тільки тоді вщухнуть військові чвари на Сході України і налагодяться стосунки з сусідніми слов’янськими країнами.
Що ж стосується долі тих, хто зараз править країною, встановивши свій режим, Олена Курилова зазначає, що вони змушені бути у вигнанні, при цьому колишні їх союзники також від них відвернутися, як і співвітчизники. Провісник позначила, що дана розплата йде по родовому прокляття, яке тяжіє над кармою чинного глави держави, і ті, хто його підтримують, мимоволі самі стають жертвами, з витікаючими з цього наслідками. 
2 Блок 3 Банерна мережа
ДИВОВИЖНЕ ПРОРОЦТВО ПРО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ ВІД ПЕРЕМОЖНИЦІ «БИТВИ ЕКСТРАСЕНСІВ» ДИВОВИЖНЕ ПРОРОЦТВО ПРО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ ВІД ПЕРЕМОЖНИЦІ «БИТВИ ЕКСТРАСЕНСІВ» Reviewed by марія іваночко on 22:55 Rating: 5