АКТУАЛЬНО

[5]

Той, що глумився у Дніпрі над літньою жінкою: Скандальний екс-депутат від "Опоблоку" втік до Ізраїля

Ті, хто обрізав відео, скинув останню частину в інтернет і хоче розвести мене на гроші – хай знають, нічого у вас не вийде! Для себе я знаю, хто винен! І моє сумління чисте!", - заявив Заманський.
Олександра Заманського в Україні вже нема. Фото:tsn.ua
Депутата Олександра Заманського виключили з лав "Опозиційного блоку", від якого він був обраний до Соборної райради Дніпра. Сам фігурант скандалу зараз перебуває в Ізраїлі, а події коментує через соціальні мережі. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.
"Ті, хто обрізав відео, скинув останню частину в інтернет і хоче розвести мене на гроші – хай знають, нічого у вас не вийде! Всім, хто вірить – дякую! А хто не вірить – ну і не треба. Для себе я знаю, хто винен! І моє сумління чисте!", - заявив депутат.
З соцмереж видно, що чоловік тривалий час займається бізнесом, відпочиває у 5-зіркових готелях, катається на дорогих авто та інколи грає у пейнтбол разом з однопартійцями – колишніми регіоналами. Заманський демонструє спеціфичне почуття гумору: під час розстрілів на Майдані пропонував задешево розмістити там рекламу, а то й купити квартиру.
"Він приходив, але такого не було. Привіталися, посміхалися – і пішов", - кажуть у Соборній райраді. Там про скандал за участю Заманського дізнались з інтернету. Запевняють, що від депутата такого не чекали – з колегами він завжди поводився коректно.
Його поведінку обіцяють винести на засідання комісії з депутатскої етики. "Звісно, несподіванка. Особливо у нас. У нас інтелігентний район, я сам депутат трьох скликань – такого у нас не було. І не хотілося б, щоб таке було в майбутньому. Будемо обговорювати, бо це неправильно", - заявив голова Соборної райради Артем Тімарєв.
Чи посяде Заманський своє крісло знову на наступній сесії – поки невідомо. "Опоблок" вже заявив про те, що виключає депутата з лав своєї партії. Поведінку скандаліста обговорили без нього. Бо, кажуть, депутат не виходить на зв'язок.
"Це вчинок хуліганський, тому ми виключили його з партії за неналежну поведінку", - розповіла голова Дніпровської міської організації "Опозиційного блоку" Людмила Селіванова. Попри позицію партійного керівництва, друзі та однодумці Заманського в соцмережах висловлюють йому підтримку та шкодують, що партія втрачає таких людей. Рішення щодо продовження роботи Заманського в окрузі буде ухвалене пізніше. Поки він виконуватиме свої обов'язки як безпартійний. Процедура відкликання мандата без особистої згоди депутата у законі чітко не виписана.
Той, що глумився у Дніпрі над літньою жінкою: Скандальний екс-депутат від "Опоблоку" втік до Ізраїля Той, що глумився у Дніпрі над літньою жінкою: Скандальний екс-депутат від "Опоблоку" втік до Ізраїля Reviewed by марія іваночко on 23:21 Rating: 5