АКТУАЛЬНО

[5]

"Привет, немытая Россия", - російські фотографи показали "неприпудрену" країну, де перемогли скрепи (фотофакти)


Автори знімків намагались запевняти, що їхні роботи не створюють гнітючого враження, але, напевно, вони видають бажане за дійсність.
Життя російської глибинки. Фото: Лента.ру.Журі фотопремії «Точка на карті» представило шорт-лист номінантів. Конкурс проходить в рамках Міжнародного фестивалю фотографії «Фотопарад в Угличі». У цьому році він присвячений життю малих міст і сіл Росії, передають Патріоти України.
Перед учасниками було поставлене завдання за допомогою одного знімка розповісти історію жителів глибинки і передати атмосферу малих міст, які зберігали колорит на тлі наступаючої на п'яти тотальної глобалізації. Хоча гостре око фотографа не залишило без уваги невмиту провінцію, автори спробували пояснити, чому, незважаючи на труднощі, жителі глибинки не покидають свою батьківщину.



"Привет, немытая Россия", - російські фотографи показали "неприпудрену" країну, де перемогли скрепи (фотофакти) "Привет, немытая Россия", - російські фотографи показали "неприпудрену" країну, де перемогли скрепи (фотофакти) Reviewed by марія іваночко on 16:55 Rating: 5