АКТУАЛЬНО

[5]

Журналісти виявили під Києвом добре заховане ВІП-селище української “еліти”





Як з’ясували журналісти видання Країна, для того, щоб прописатися за адресою Столичне шосе, 149, треба викласти не менше 20 млн гривень.
Втім, для більшості тамтешніх фігур це явно не проблема: екс-глава Нафтогазу Володимир Шелудченко або Юрій Чекальський (хлібний магнат із Запоріжжя) – досить забезпечені люди.
Незважаючи на одну загальну адресу, і вони, і інші мешканці VIP-селища, живуть в персональних котеджах площею не менше 600 кв. метрів.

Мабуть, найбільш примітним місцевим жителем є керівник Управління держохорони і колишній міністр оборони (Валерій Гелетей), який живе набагато скромніше інших. Більшість будівель сховано за шестиметровим парканом з системами відеоспостереження та електрошоковим бар’єром, так що звичайному громадянину заглянути туди не так-то просто.
В елітній зоні є “будиночок” площею 658 кв. метрів у народного депутата з групи Воля народу (Сергій Лабазюк), не набагато менше у судді з Вищого господарського суду України (Ірина Кондратова). По сусідству проживає дочка колишнього прокурора Києва Олександра Мельника та Галина Фаринник, дружина колишнього глави слідчого управління МВС (Василь Фаринник).


Одним з найбільш цікавих фігурантів зі списку що проживають на елітній території вважається якийсь Андрій Губань: ця маловідома персона (помічник одного з колишніх нардепів Партії Регіонів) неодноразово помічена в списках «чорної каси» Януковича (тільки в одному документі згадується понад 25 разів), що дає вагомі підстави припускати його причетність до вузького кола власників цієї тіньової грошової формації.
Джерело: bdzhola
2 Блок 3 Банерна мережа
Журналісти виявили під Києвом добре заховане ВІП-селище української “еліти” Журналісти виявили під Києвом добре заховане ВІП-селище української “еліти” Reviewed by марія іваночко on 15:52 Rating: 5