АКТУАЛЬНО

[5]

Щоб не обпилися: У Криму джерельну воду із Закарпаття продають по захмарним цінам (фотофакт)


На території окупованого Криму продають лікувальну мінеральну воду “Поляна Квасова” із Закарпаття по 30 грн за 1,5- літрову пляшку, повідомляють Патріоти України.
Так, мінеральну воду “Поляна Квасова”, розливають у Сваляві на одному з місцевих заводів мінеральних вод. Він належить корпорації “Українські мінеральні води”, власником якої є не закарпатці. Власник цього заводу володіє аналогічним заводом у Одеській області.
Вартість за 1,5-літрову пляшку в одному з супермаркетів Криму – 99 рублів, що складає близько 30 гривень, а це щонайменше удвічі дорожче, ніж на материковій Україні.
Ще одне питання – як туди потрапила закарпатська мінеральна вода, адже всі торгові відносини з незаконно анексованим Кримом Україна припинила.
Зазначимо, що в Євпаторії почав роботу молодіжний трудовий загін, члени якого займаються прибиранням пляжної території. У молодіжному трудовому таборі працюють 14 школярів – у віці від 14 до 18 років.
Джерело:patrioty.org.ua
Щоб не обпилися: У Криму джерельну воду із Закарпаття продають по захмарним цінам (фотофакт) Щоб не обпилися: У Криму джерельну воду із Закарпаття продають по захмарним цінам (фотофакт) Reviewed by марія іваночко on 22:16 Rating: 5