АКТУАЛЬНО

[5]

Син Черновецького жив у незаконно набутому будинку та був "мозком" банди - ЗМІ

Син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степан, затриманий в Іспанії, жив у будинку, купленому на відмиті кошти.
Про це повідомляє/www.eurointegration.com.ua/ з посиланням на  El Punt Avui з посиланням на органи слідства.
Як відзначає видання, Черновецький, затриманий в курортному містечку С'Агаро (Коста-Брава, в районі Жирони) вважається "мозком" злочинного угрупування.

Очікується, що найближчим часом син екс-мера Києва постане перед судом, де повинен буде надати пояснення щодо своєї причетності до справи.
Як пише ЗМІ, поліцейські забрали з дому Черновецького скриньки з документацією та інші об'єкти, які можуть свідчити про відмивання коштів.
Видання Diari de Girona наводить також інше фото арешту Степана Черновецького.





Будинок на узбережжі, де затримали Черновецького, фото Diari de Girona
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Іспанії за відмивання грошей затримали сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького, Степана.
Вважається, що Черновецький та його спільники відмили близько 10 млн євро.
Спецоперація затримання спільників Черновецького була проведена у дорогому ресторані японської кухні в Барселоні, який належить вірменському бізнесменові Арману Маїляну.
Наразі відомо, що у розслідуванні діяльності злочинного угруповання, яке займалося відмиванням грошей, затримано 11 осіб. 
Син Черновецького жив у незаконно набутому будинку та був "мозком" банди - ЗМІ Син Черновецького жив у незаконно набутому будинку та був "мозком" банди - ЗМІ Reviewed by марія іваночко on 17:33 Rating: 5