АКТУАЛЬНО

[5]

По тривозі піднята авіація: Російські віськові кораблі впритул наблизилися до України

Кораблі Чорноморського флоту РФ "Пытливый​" і "Экватор​" наблизилися до ділянки морського кордону України з метою ведення спостереження за розгортанням морської компоненти українсько-американських навчань "Сі Бриз 2016".

Берегові засоби спостереження Військово-морських сил України від 26 липня неподалік від українських територіальних вод виявили два кораблі російського Чорноморського флоту - сторожовий корабель "Пытливый" і середній розвідувальний корабель "Экватор". Про це повідомили в штабі командування українських ВМС, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.
За інформацією представника штабу флоту, відразу ж піднятий у повітря з відповідним завданням вертоліт морської авіації також ідентифікував цілі. Незабаром російські кораблі залишили район.
"Пытливый" і "Экватор" наблизилися до ділянки морського кордону України з метою ведення спостереження за розгортанням морської компоненти українсько-американських навчань "Сі Бриз 2016".
Це підтверджує той факт, що в подальшому російські кораблі пересувалися в напрямку за кораблями - учасниками маневрів.
По тривозі піднята авіація: Російські віськові кораблі впритул наблизилися до України По тривозі піднята авіація: Російські віськові кораблі впритул наблизилися до України Reviewed by марія іваночко on 23:00 Rating: 5