АКТУАЛЬНО

[5]

Гучна заява Бойка про смерть Шеремета


Журналіст заявив, що смерть коханця Альони Притули – це кожного разу трагедія, а смерть 10 тисяч – то лише статистика.
"Цілий день мені сьогодні телефонували з різних видань і телеканалів з проханням дати коментар щодо можливих причин вбивства Павла Шеремета", - написав журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляють "Українські реалії".
"Я відмовлявся й ввічливо пояснював, що журналісти коментують факти, а не домисли. Тож якщо потрібна пустопорожня балаканина на тему «хто б це міг бути й кому це вигідно», то треба звертатись не до журналістів, а в редакцію «Дзеркала тижня». Що ж стосується мене, то я почекаю, коли стануть відомі факти".
"Між іншим, вчора на Сході України загинули 7 бійців. Загинули в умовах мирного часу. І жодний телеканал не поцікавився прізвищами загиблих, Порошенко не заявляв про надання охорони їх рідним, а Деканоїдзе з Луценком не давали публічних обіцянок знайти вбивць. Більш того, за фактом загибелі військовослужбовців (підкреслюю – загибелі в мирний час!) поліцією навіть не відкриваються кримінальні провадження".
"Як тут не перефразувати на сучасний лад Ремарка: смерть коханця Альони Притули – це кожного разу трагедія, а смерть 10 тисяч – то лише статистика", - написав Бойко на своїй сторінці у Фейсбук
2 Блок 3 Банерна мережа
Гучна заява Бойка про смерть Шеремета Гучна заява Бойка про смерть Шеремета Reviewed by марія іваночко on 16:33 Rating: 5