АКТУАЛЬНО

[5]

Двоє екс-регіоналів: Колишній священик УПЦ МП розказав, хто насправді оргназував хресну ходу на Київ (відео)

За словами отця Сергія, хресний хід "не організований самою церквою, а організований ззовні" людьми, особистості яких легко можна встановити
Ілюстрація: ЖЖХресний хід, який проходить під патронатом Української православної церкви Московського патріархату, організований політиками. Про це заявив в ефірі радіопроекту "Донбас.Реаліі" священик Української православної церкви Київського патріархату отець Сергій (Дмитрієв), який раніше 19 років був в УПЦ МП, повідомляють Патріоти України.
За його словами, всі організаційні питання, в тому числі і проїзд учасників ходи, оплачуються громадськими організаціями та фондами. Він зазначив, що власників цих фондів і організацій можна встановити, отже, можна дізнатися, хто організатор.
"Ми чітко бачимо, що цей хресний хід не організований самою церквою, а організований ззовні, двома депутатами від колишньої "Партії регіонів", - сказав отець Сергій.
У свою чергу, спікер відділу зовнішніх церковних зв'язків Української православної церкви Московського патріархату Микола Данилевич заявив, що хресний хід організували самі віруючі: вони йдуть пішки, звичайні люди їх годують і надають нічліг. Однак він зазначив, що, ймовірно, були люди, які допомагали прихожанам в дорозі. "Це особиста справа церкви. Звичайно, напевно були якісь люди, які в чомусь десь допомагали. Але так, щоб це були політики - це неправда", - сказав Данилевич.

2 Блок 3 Банерна мережа
Двоє екс-регіоналів: Колишній священик УПЦ МП розказав, хто насправді оргназував хресну ходу на Київ (відео) Двоє екс-регіоналів: Колишній священик УПЦ МП розказав, хто насправді оргназував хресну ходу на Київ (відео) Reviewed by марія іваночко on 09:52 Rating: 5