АКТУАЛЬНО

[5]

У Севастополі дозволили Україні забрати іржавий «Крим»


Губернатор Севастополя Сергій Міняйло заявив про те, що представники Військово-морських сил України можуть забрати собі заіржавілий сейнер «Крим», який на сьогоднішній день пришвартований в Севастопольській бухті.
Подібним чином севастопольський губернатор прокоментував висловлювання голови Ради Андрія Парубія про те, що сил українських моряків буде достатньо для повернення окупованого півострова, новину передає «Преса України».

>«Наші бухти вже давно пора очистити від цієї іржі. Тим часом, українські політики повертають собі Крим вже третій рік поспіль. Далі передвиборних обіцянок і бурхливих фантазій справа не доходить», - заявив Меняйло.
Як відомо, вчора, 3 липня, в Україні святкувався День Військово-морських сил. Під час святкувань спікер Верховної Ради Андрій Парубій висловив упевненість в тому, що представники українських ВМС зможуть повернути анексований Росією Крим, а також повернути контроль над військово-морськими базами на Чорному морі.
До цього кримський журналіст розповів про те, скільки сьогодні коштує відпочинок в «російському» Криму.
У Севастополі дозволили Україні забрати іржавий «Крим» У Севастополі дозволили Україні забрати іржавий «Крим» Reviewed by марія іваночко on 22:43 Rating: 5