АКТУАЛЬНО

[5]

"Здійснив насильницьке задоволення сексуальних потреб неприродним шляхом, вчинене повторно", - суд визнав чоловіка винним у згвалтуванні неповнолітньої, але відпустив через службу в АТО (відео)

Схоже, що гуляка-"аватар" і на дембелі "весело" проводить час, рятуючись за допомогою статусу учасника бойових дій.
Іванківський районний суд. Фото: скріншот з відео.
Іванківський районний суд Київської області відпустив на волю ветерана зони антитерористичної операції, який звинувачувався в згвалтуванні неповнолітньої дівчини. Згідно з ухвалою суду, справа була розглянута і кваліфіковано за ч. 2 ст. 153 Кримінального кодексу України, новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.
Слідство надало необхідні докази того, що ветеран АТО вчинив насильницьке задоволення сексуальних потреб неприродним шляхом, вчинене повторно. Чоловік був визнаний судом винним, але прийнявши до уваги той факт, що раніше обвинувачений воював в зоні проведення антитерористичної операції, чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді двох років умовного терміну ув'язнення. В даний час солдат-ґвалтівник перебуває на свободі.

2 Блок 3 Банерна мережа
"Здійснив насильницьке задоволення сексуальних потреб неприродним шляхом, вчинене повторно", - суд визнав чоловіка винним у згвалтуванні неповнолітньої, але відпустив через службу в АТО (відео) "Здійснив насильницьке задоволення сексуальних потреб неприродним шляхом, вчинене повторно", - суд визнав чоловіка винним у згвалтуванні неповнолітньої, але відпустив через службу в АТО (відео) Reviewed by марія іваночко on 08:25 Rating: 5