АКТУАЛЬНО

[5]

Корупція в Україні доживає свої останні дні – Гройсман


Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про те, що в країна починає приходити кінець корупції. Про це він заявив сьогодні, 21-го липня, під час семінару для регіональних ЗМІ за питаннями щодо енергетичної ефективності та тарифну політику правління, передає replyua.net.
Як вважає сам Гройсман, створення всіх антикорупційних законів, результати роботи всіх антикорупційних організацій – а це немала кількість затриманих, взятих під арешт та засуджених корупціонерів, є незворотнім початком у боротьбі з корупцією в державі в цілому.
«Ви зараз самі можете бачити всі затримання корупціонерів, які робляться правоохоронними органами. І я можу заявити з впевненістю, можете навіть записати ці слова, це початок кінця корупційній діяльності в нашій країні. Як довго нам доведеться боротися з цією бідою я сказати не можу. Можливо ще декілька місяців, можливо декілька років. Проте саме головне, що ця робота почалася і вона виконується доволі успішно», – наголосив прем’єр.
Источник
script type="text/javascript"> document.write('');
2 Блок 3 Банерна мережа
Корупція в Україні доживає свої останні дні – Гройсман Корупція в Україні доживає свої останні дні – Гройсман Reviewed by марія іваночко on 22:59 Rating: 5