АКТУАЛЬНО

[5]

8 зрадників України, які можуть пропустити з Росією Олімпіаду

Спортивний арбітражний суд відхилив позов російських легкоатлетів на участь в Ріо-2016, інші спортсмени очікують вердикту 24-го липня
Віра Ребрик. Метання списа. Чемпіонка Європи-2012.
Віра Ребрик вже може дякувати своїй новій батьківщині, адже Олімпіаду дивитиметься по телевізору. Щодо інших, тепер останнє слово залишилось за Міжнародним олімпійським комітетом, яке він скаже в неділю. Але навряд чи росіянам треба зберігати хоч крихти надії на те, щоб хоч хтось від країни поїхав на Олімпіаду.
Тож ми вирішили нагадати імена українських спортсменів, які за першої нагоди вирішили зрадити Батьківщину. Вочевидь, сподівалися, що Росія насипле їм золоті гори і захистить. Де Росія, де? Хочеться запитати ось цих людей (список не повний, а це лише ті, які могли для поборотися за поїздку на Олімпіади або ж навіть медалі. - авт.).
Подружжя Максим Оберемко та Ольга Маслівець. Вінсерфінгісти. Оберемко - чемпіон світу-2006, Маслівець - чемпіонка Європи-2011.
Артур Айвазян. Кульова стрільба. Олімпійський чемпіон-2008.
Олександр Бондар. Стрибун у воду. Призер чемпіонату світу-2011.
Анна Буряк. Сучасне П'ятиборство. Призерка чемпіонату Європи-2012.



Рустем Дремджі. Метання спису. Переможець Універсіади-2013.


Олексій Сокирський. Метальник ядра. Фіналіст Олімпіади-2012.
Тож хочеться побажати спортсменам, ви там тримайтесь і удачі вам.


2 Блок 3 Банерна мережа
8 зрадників України, які можуть пропустити з Росією Олімпіаду 8 зрадників України, які можуть пропустити з Росією Олімпіаду Reviewed by точка зору on 08:19 Rating: 5