АКТУАЛЬНО

[5]

"Мы Германию не бомбили, Париж не жгли. А они все вывезли и ограбили": Жириновський розповів, за яку команду вболіватиме у фіналі Євро-2016

Португалія - єдина європейська країна, яка не приходила до нас з війною" - наголосив лідер ЛДПР.
Володимир Жириновський. Фото:ukr.obozrevatel.com
Керівник фракції ЛДПР Володимир Жириновський висловив свою версію формування ставлення до збірних Німеччини і Франції у російського вболівальника. Про це пише Чемпионат, передають Патріоти України.
"Они сожгли нашу страну. Мы Германию не бомбили, Париж не жгли. А они все вывезли и ограбили. Я ненавижу одних — за Наполеона, других — за Гитлера. Португалия более безобидная. Единственная европейская страна, которая не приходила к нам с войной. В матче с французами буду болеть за Португалию", - заявив скандальний політик.
Як відомо, півфінальний матч національних команд Франції і Німеччини відбувся в четвер, 7 липня, в Марселі і завершився перемогою господарів з рахунком 2: 0. У вирішальному поєдинку французи в неділю, 10 липня, у Парижі зустрінуться з португальцями.
"Мы Германию не бомбили, Париж не жгли. А они все вывезли и ограбили": Жириновський розповів, за яку команду вболіватиме у фіналі Євро-2016 "Мы Германию не бомбили, Париж не жгли. А они все вывезли и ограбили": Жириновський розповів, за яку команду вболіватиме у фіналі Євро-2016 Reviewed by марія іваночко on 19:57 Rating: 5