АКТУАЛЬНО

[5]

Резонансне затримання на посту в Нижніх Воротах (ФОТО)


В поліції Закарпаття повідомили про інцидент, що мав місце сьогодні вранці. На посту між Закарпатською та Львівською областями затримали вантажівку з контрабандою.
Сьогодні вранці, о 7:40 на посту при в’їзді в область патрульні поліцейські разом з працівниками СБУ зупинили вантажівку Рено. Патрульні перевірили документи. У них було вказано, що вантаж- 700 упаковок теплоізоляційних плит з мінеральної вати.
При перевірці водій помітно нервував, як пізніше виявилося- не даремно. Патрульні почали перевіряти блоки з ватою разом з працівниками інших служб і виявили товар, який не відповідав зазначеному в документах – сигарети.
Лише перші два ряди були щільно закладені ізоляційним матеріалом. Решта простору причепу – цигарки закордонного походження. За попередніми даними водій намагався перевезти близько 1000 ящиків з сигаретами, хоча причетність до вантажу заперечував. Зараз на місці працюють патрульні, працівники СБУ, прикордонники та слідчі.
 http://zak-kor.net/
Резонансне затримання на посту в Нижніх Воротах (ФОТО) Резонансне затримання на посту в Нижніх Воротах (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 11:44 Rating: 5