АКТУАЛЬНО

[5]

“Це дратує”: дружина Гаврилюка різко поскаржилася на життя після весілля з депутатом


Ярина Хемій, молода дружина українського депутата Михайла Гаврилюка, якого називають Козак Гаврилюк, висловилася про те, як їй складно живеться в новому, незвичному для неї, статусі публічної особистості.
Ярина пояснила в Facebook, що вони з чоловіком вирішили скликати прес-конференцію з нагоди весілля не заради піару, а щоб разом розставити всі крапки над “і”.
“Я не є людиною публічною, і до останнього не хотіла давати жодних коментарів, але вирішила підтримати чоловіка й заявити про себе, щоб потім не читати “вражаючі факти” про свою персону від так званих друзів”, – зазначила Ярина.
За словами дівчини, її дратує те, що журналісти стали обговорювати розмах прес-конференції.
“Ми не орендували пафосний зал для прес-конференції, щоб повідомити деталі весілля, а просто зібрали всіх журналістів, які нам телефонували, в одному місці. Зробили ми це для того, щоб Михайлу не довелося давати інтерв’ю кожному каналу або газеті окремо”, – розповіла дівчина.
Хемій наголосила, що захід для преси відбувся в офісі “Козацької звитяги”, організації Гаврилюка. Молода дружина депутата поскаржилася, що після весілля з Гаврилюком їхній родині не було спокою від журналістів.

Ярина Хемій
2 часа назад
Якщо вже з кожного мого поста роблять статтю, то я, користуючись нагодою, напишу наступне :D
Ми не орендували пафосний зал для прес-конференції, щоб повідомити деталі весілля, а просто зібрали ВСІХ журналістів, які нам телефонували, в одному місці. Зробили ми це для того, щоб Михайлові не доводилось давати інтерв'ю кожному каналу чи газеті окремо. А йому це робити ДОВЕЛОСЯ БИ, бо спокою не було від того дня, коли стало відомо про весілля. Журналісти приїздили до моїх батьків,
Еще

35

1

1
http://good-news.in.ua/
“Це дратує”: дружина Гаврилюка різко поскаржилася на життя після весілля з депутатом “Це дратує”: дружина Гаврилюка різко поскаржилася на життя після весілля з депутатом Reviewed by марія іваночко on 15:26 Rating: 5