АКТУАЛЬНО

[5]

Зрада національних інтересів України Порошенком планувалася вже давно, - Доній


Серед домовленостей Петра Порошенка з російським президентом Володимиром Путіним була і зрада національних інтересів України, яка планувалася вже давно
Таку думку висловив в ефірі програми "Про політику" політичний ескперт Олександр Доній на каналі Еспресо.TV.
"Ми сьогодні вкотре відправили наших митців на схід. Ці акції проводятся часто і з ініціативи громадськості. З боку держави такої політики немає. Таке враження, що держава цілеспрямовано стримує процес дерусифікації на Донбасі. Цілеспрямовано не завозиться туди українська література, українські медіа", - розповів він.
Експерт вважає, що це також було частиною домовленостей між Путіним і Порошенком.
"Щодо добровольчих батальйонів, було сказано: виведення з Донбасу українських та російських найманців. Тобто було використано слово щодо добробатів, яке до того вживалося лише в Кремлі. Це все в мирному плані Порошенка. І ще два роки тому, коли я з ним спілкувався, він уже починав говорити, добровольчі батальйони - це гвалтівники і мародери", - наголосив Доній.
Він вважає, що удар по членах добровольчих батальйонів планувався заздалегідь: проводилася дискредитація, ослаблення.
Недаремно, багато людей, які колись були на Майдані або в добровольчих батальйонах зараз потрапляють в тюрми, або під слідство. Це все і робиться для того, аби люди не могли вийти на акції протесту. Без акцій протесту, те про що ви питали - 300 голосів у Раді за проведення виборів на Донбасі у Петра Порошенка є", - резюмував політичний експерт.
 http://espreso.tv/
Зрада національних інтересів України Порошенком планувалася вже давно, - Доній Зрада національних інтересів України Порошенком планувалася вже давно, - Доній Reviewed by марія іваночко on 22:21 Rating: 5