АКТУАЛЬНО

[5]

ФОТО УКРАЇНСЬКОЇ МАДОННИ З НЕМОВЛЯМ ВРАЗИЛИ КОРИСТУВАЧІВ СОЦМЕРЕЖ


Фотосет в етно-стилі українського фотографа Анни Сеник змусив користувачів соцмереж відчути справжнє захоплення від побаченого.
На фотографіях зображена любов української жінки до своєї маленької дочки. Моделі: Ольга Лісовська з донькою Софією.








Чарами материнства, яким буквально пронизані знімки, захоплюються користувачі соцмереж. Зокрема, в Фейсбуці на своїй сторінці блогер Сергій Галицький розмістив зворушливе фото українки, назвавши її “українською мадонною”.
Враження від фотографії роботи Анни Сеник розділили користувачі соцмереж. “Хіба не українська Мадонна Літта?” – Запитує один з користувачів, який побачив в фото аналогію відомої роботи великого живописця Леонардо да Вінчі.
Інші користувачі порівняли своє захоплення від споглядання знімка з почуттями, які їх переповнювали при першому знайомстві з полотнами, що вийшли з-під пензля таких великих майстрів живопису, як Босх або Тінторетто.
Героїня зворушливою фотосесії в етно-стилі, яка взяла участь в ній зі своєю крихітною дочкою, теж поділилася публікацією, супроводивши знімок наступним коментарем: “Я дуже люблю цю серію робіт. Там вся моя любов до дочки, гордість материнства і чари, коли годуєш свою крапельку … Словами описати важко, але Aнні Сеник вдалося перенести і показати всім вам ці моменти … Спасибі всім, хто до сих пір захоплюється і бачить, скільки теплоти в цих знімках!”
Джерело
ФОТО УКРАЇНСЬКОЇ МАДОННИ З НЕМОВЛЯМ ВРАЗИЛИ КОРИСТУВАЧІВ СОЦМЕРЕЖ ФОТО УКРАЇНСЬКОЇ МАДОННИ З НЕМОВЛЯМ ВРАЗИЛИ КОРИСТУВАЧІВ СОЦМЕРЕЖ Reviewed by марія іваночко on 08:28 Rating: 5