АКТУАЛЬНО

[5]

ЗМІ показали «Межигір’я» затриманого Героя України Романчука (ФОТО)


Затриманий нещодавно на великому хабарі перший заступник голови Миколаївської ОДА Микола Романчук є власником такого собі Миколаївського «Межигір’я». Герой України разом зі сім’єю обзавівся чотирма будинками, які з’єднані між собою підземними тунелями. «Житловий комплекс» розташований в районі «Балабанівка» Миколаєва.
Про це повідомляє місцевий сайт «Преступности.нет», передає «Преса України».
За даними інтернет видання, у власності сім’ї Романчуків перебуває чотири будинки. Всі вони знаходяться у районі «Балабанівка» (Миколаїв).
Проте, у декларації знятого з посади екс-заступника губернатора Миколаїва вказано, що він володіє тільки дачею в 42 м.кв. у селі Лимани Вітовського (Жовтневого) району та земельною ділянкою в 400 кв.м.
Будинок №1
Знаходиться за адресою проспект Богоявленський (Жовтневий), 418.





Будинок №2
Розташований на спiльнiй дiлянцi з будинком №1. Розмір ділянки - 1 591 м.кв., при чому, сама будівля займає 508 квадратів площі.
Між будинками облаштовано підземний тунель, який сполучає їх між собою. Саме там 3 червня працівники СБУ натрапили на «скарби» Романчука – золото, чималі суми грошей та антикваріат.

Обидві «скромні хатинки» записані на дружину віце-губернатора - Тамару Олександрівну Романчук. В свою чергу, ці ділянки виділила їй міськрада ще в 2009 році.

Будинок №3
Адреса - вулиця Ленінградська, 54. Будівля числиться як приватна власність молодшого сина Романчука – Андрія. Оздоблена червоною цеглою, як і інші три особняки.










Будинок №4
Четвертий будинок – найбільший з усіх: одна головна двоповерхова будівля плюс ще три, які стоять поруч. Ця скромна вілла належить старшому синові пійманого на хабарі чиновника - Денису Романчуку.
Земельну ділянку один із молодших Романчуків також отримав від міськради. Проте, вже в 2010 році. В наступному році він докупив 207 м.кв. під будинок. Як не дивно, земля дісталась йому всього за 8 800 гривень.







Виходячи з інформації, яка вказана в документах, у приватній власності самого екс-замісника губернатора є тільки дача в 42 квадрати. Все інше майно – дітей та дружини.



Сусіди Романчука притримуються дещо іншої думки щодо всього, що відбувається у маєтках Героя України.
Нагадаємо, напередодні ми повідомляли про результати обшуків проведених працівниками СБУ в будинках заступника глави Миколаївської ОДА. Тоді, в тунелях між маєтками, правоохоронці окрім готівки, золота та прикрас знайшли ще й фашистські хрести.
ЗМІ показали «Межигір’я» затриманого Героя України Романчука (ФОТО) ЗМІ показали «Межигір’я» затриманого Героя України Романчука (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 12:24 Rating: 5