АКТУАЛЬНО

[5]

Береза повідомив, що говорив про Україну на сесії ООН комуніст Симоненко


Народний депутат Борислав Береза звинуватив лідера забороненої в Україні комуністичної партії Петра Симоненка в роботі на Кремль. За його словами, під час виступу в Женеві на сесії Ради ООН з прав людини той говорив про те, що в Україні йде громадянська війна, де з української сторони беруть участь кримінал і відверті нацисти.
Новину передає «Преса України».
«Проросійський найманець, улюбленець кремлядских телеканалів і ватажок забороненої в Україні Комуністичної партії Петро Симоненко вчора, 29 червня, виступив в Женеві в рамках 32-ї сесії Ради ООН з прав людини. На семінарі «глорифікація нацизму - злочин або право» політик заявив, що в Україні йде громадянська війна, в якій беруть активну участь «радикальні націоналісти, кримінальні елементи і відверті нацисти», - написав Береза на своїй сторінці в соцмережі.
За його словами, текст виступу згадуваного комуніста викладений на інтернет-ресурсі забороненої в Україні компартії. Як припускає Береза, Симоненко приїхав до Страсбурга на сесію ПАРЄ, поспілкувався з рашистами, мабуть отримав інструкції і поїхав до Женеви відпрацьовувати свої 30 срібняків. «А міг би сидіти не в Женеві, а зі своєю спільницею Аллою Александровською. Але наші правоохоронні органи, як завжди, працюють абияк», - зазначив депутат.
Нагадаємо, СБУ затримала харківську комуністку Аллу Александровську. Жінці пред'явлено підозру в сепаратизмі, зокрема спробі дестабілізувати ситуацію в Україні шляхом реалізації проекту «Новоросія» на Харківщині.
 http://uapress.info
Береза повідомив, що говорив про Україну на сесії ООН комуніст Симоненко Береза повідомив, що говорив про Україну на сесії ООН комуніст Симоненко Reviewed by марія іваночко on 16:29 Rating: 5