АКТУАЛЬНО

[5]

Розенко розповів про підвищення пенсійного віку


Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко прокоментував можливе підвищення пенсійного віку в Україні. Він сказав, що поки український уряд не має наміру це робити.
Новину повідомляє «Преса України».
За словами Розенка, підвищення пенсійного віку поки не стоїть на порядку денному в Кабміні.
«Уряд не вноситиме пропозиції щодо підвищення пенсійного віку в Україні. Ми сьогодні працюємо над пропозиціями, які покликані зменшити дефіцит Пенсійного фонду, не піднімаючи пенсійний вік», - заявив чиновник до коментарі одному з українських видань.
Як висловився Розенко, Україна поки що «не вичерпала ресурс наповнення доходів Пенсійного фонду». У зв'язку з цим питання підвищення пенсійного віку поки підніматися не буде.
Нагадаємо, напередодні міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив про дефіцит коштів на рахунках Пенсійного фонду. За його словами, зараз дефіцит Пенсійного фонду становить 145 мільярдів гривень. У порівнянні, в 2014-му році ця сума становила 80 мільярдів гривень.
А віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що пенсійна реформа потрібна не Міжнародному валютному фонду, а всім українцям                                                              .http://uapress.info/




Розенко розповів про підвищення пенсійного віку Розенко розповів про підвищення пенсійного віку Reviewed by марія іваночко on 08:30 Rating: 5