АКТУАЛЬНО

[5]

“Ви думаєте війна десь далеко?”: Для ЄС зняли ролик про конфлікт в Україні (відео)….поширюйте це Друзі. Врятуємо світ разом!


Відео знято спеціально для європейців, щоб пояснити їм, що ж насправді відбувається в нашій країні.
У мережі з’явився відеоролик для громадян Євросоюзу. Його зняли українські волонтери, щоб показати, як розв’язана Росією проти України гібридна війна може поширитися по всій території Європи, зазначають Патріоти України.
Відео під назвою “ЄС-Україна-Росія: ви думаєте, що ця війна десь далеко?” було опубліковано на YouTube-каналі The People’s Project. У ролику показана ще ненароджена дитина, яка мріє про те, ким стане в майбутньому. Але її слова перериваються кадрами з зони АТО на Донбасі. Відео показує всю крихкість цих планів на майбутнє.
“Ще два роки тому ніхто не думав, що Україна буде боротися за свою свободу в гібридній війні, спровокованій Росією. Це новий тип війни: з солдатами без розпізнавальних знаків, цивільними в якості щита, диверсіями, терактами, пропагандою, кібератаками і дипломатичними вивертами. Чи готова Європа до такого типу конфліктів? Ви думаєте, що ця війна десь далеко? Україна знаходиться в центрі Європи!”- йдеться у відео.
          Джерело /politinfo.com.ua/
_______
Загрузка...
Загрузка...
“Ви думаєте війна десь далеко?”: Для ЄС зняли ролик про конфлікт в Україні (відео)….поширюйте це Друзі. Врятуємо світ разом! “Ви думаєте війна десь далеко?”: Для ЄС зняли ролик про конфлікт в Україні (відео)….поширюйте це Друзі. Врятуємо світ разом! Reviewed by марія іваночко on 21:15 Rating: 5