АКТУАЛЬНО

[5]

"Вона народилася під знаком Тільця,який тісно пов'язаний з Україною": Астролог розповів, чи стане Савченко президентом України

Астролог порівняв Савченко з Жанною д'Арк, на його думку, їх долі дуже схожі.
Надія Савченко. Фото:video.intv.ua
Наступним президентом України може стати депутат Верховної Ради Надія Савченко. Про це в коментарі Обозревателю розповів астролог Влад Росс, інформують Патріоти України.
"Якщо в кінцевому підсумку Савченко не пристрелять, або ще чогось з нею не зроблять, то наступним президентом України буде саме вона", - заяввив Росс.

Астролог порівняв Савченко з Жанною д'Арк, на його думку, їх долі дуже схожі.
"Савченко - це українська Жанна д'Арк, яку можуть використовувати політики в своїх цілях, а потім захочуть від неї позбутися. Можуть почати проти неї чорну піар-кампанію. Вже заздалегідь знаю: їй будуть закидати, що вона психічно неврівноважена.
Не виключено, що її захочуть навіть фізично ліквідувати, коли вона буде не потрібна. Для життя Савченко було набагато безпечніше, коли вона перебувала в ув'язненні в Росії", - підкреслив Росс.
Росс також сказав, що з часом Савченко стане самостійною політичною фігурою і саме вона в змозі змінити життя країни на краще.
"Вона народилася під знаком Тільця, саме Тілець тісно пов'язаний з Україною. Вона фатальна людина, надіслана зірками. Якщо вона стане президентом, то зможе повністю змінити обличчя України, побороти корупцію і впровадити необхідні реформи", - підсумував він.
"Вона народилася під знаком Тільця,який тісно пов'язаний з Україною": Астролог розповів, чи стане Савченко президентом України "Вона народилася під знаком Тільця,який тісно пов'язаний з Україною": Астролог розповів, чи стане Савченко президентом України Reviewed by марія іваночко on 15:24 Rating: 5