АКТУАЛЬНО

[5]

ЗСУ «відгризли» у бойовиків нові позиції - волонтер


Українські бійці взяли під свій контроль ще одну ділянку території в зоні конфлікту на Донбасі. Про це заявив волонтер Юрій Мисягін, зазначивши, що військові вже встигли там закріпитися.
Новину передає «Преса України».
Мисягін заявив, що у нього є приємні новини із зони АТО. За його словами, ЗСУ відвоювали у бойовиків нові території.
«Ми трохи нових позицій у сепарів відгризли і вже закріпилися на них. Там стоять наші опорники. Дуже хочемо написати хто герої в ЗСУ, але поки не можемо», - повідомив волонтер.
За його словами, розкривати завісу таємниці поки не можна, адже піде гостра реакція на це у терористів. Не виключено, що вони підключать до цього ОБСЄ. У свою чергу сполохається командування ЗСУ і змушене буде офіційно реагувати на таку ініціативу бійців.
«А так позиція ЗСУ, ми не рухаємося вперед і не відкриваємо першими вогонь. Ми тільки залишаємо за собою право відкрити вогонь у відповідь. Просто знайте - герої є! Коли небудь докладно розповімо про них», - додав волонтер.
Нагадаємо, в мережу виклали відео попадання снаряда з озброєння ЗСУ по БМП бойовиків, яка брала участь в штурмі позицій сил АТО під Новотроїцьким, 24 травня. Як відомо в цьому запеклому бою ЗСУ перемогли.

http://uapress.info/
ЗСУ «відгризли» у бойовиків нові позиції - волонтер ЗСУ «відгризли» у бойовиків нові позиції - волонтер Reviewed by марія іваночко on 13:02 Rating: 5