АКТУАЛЬНО

[5]

Білецький: “Ми в змозі за 6 місяців відновити ядерний потенціал і перестати залежати від безглуздих погроз сусідів”


Нардеп вважає, що Україна має забути про Будапештський меморандум, адже він не врятував її від нападу агресивного сусіда.
Про Будапештський меморандум необхідно забути. Таку заяву зробив Андрій Білецький, народний депутат і командир полку “Азов”, пише varota.com.uа з посиланням на patrioty.
“Ми в змозі за 6 місяців відновити ядерний потенціал і перестати залежати від безглуздих погроз сусідів з півночі або жалюгідного жебрацтва декількох тисяч Джавелінів (американські протитанкові комплекси, – ред.)”, – заявив політик.
Нагадав він і про недостатню допомогу з боку США. “США, які зараз поскупилися і розповідають, що нам можна давати тільки списи, забувають, як їх військові аташе та дипломати стояли і аплодували, коли в Полтаві розпилювали стратегічні бомбардувальники ТУ-122М”, – пояснив депутат. “Ці люди позбавили нас оборонного потенціалу і не мають права виступати проти повернення Україні ядерної зброї. Тому ми виступаємо за відновлення ядерного потенціалу”, – підсумував він.
Білецький: “Ми в змозі за 6 місяців відновити ядерний потенціал і перестати залежати від безглуздих погроз сусідів” Білецький: “Ми в змозі за 6 місяців відновити ядерний потенціал і перестати залежати від безглуздих погроз сусідів” Reviewed by марія іваночко on 08:00 Rating: 5