АКТУАЛЬНО

[5]

Афонські старці розповіли про кінець світу, прихід антихриста та печатку 666 (ФОТО)


Другий непрощений гріх вже буде на всьому світові під час царювання антихриста
Святий преподобний Лаврентій Чернігівський (1868 – 1950 рр.) часто говорив зі своїми чадами про останні часи. Він казав: «Прийде час, коли й недіючі храми будуть відновлювати, обладнувати не тільки зовні, але й всередині. Будуть покривати золотом бані як храмів, так і дзвіниць. А коли закінчать, прийде той час, коли воцариться антихрист. ПовідомляєUA- Reporter.com
Моліться, щоб Господь продовжив нам ще цей час, для зміцнення, бо страшні чекають на нас часи. І бачте, як все підступно готується? Всі храми будуть в величній благоліпності, як ніколи, але ходити до тих храмів не можна буде». «Із вас, чада мої, - говорив отець Лаврентій, - багато хто доживе до цих страшних часів…» Якщо взяти до уваги, що відійшов до Господа старець у 1950 році, його наймолодшим чадам має бути зараз 80-85 років…

Преподобний Лаврентій говорив: «Зараз голосуємо, то кинь лівою рукою – і нічого, бо не за одного на весь світ. А коли голосуватимуть за одного – то це він самий, і голосувати не можна». Святий попереджав, що Третя Світова війна буде вже не для покаяння, а для знищення, і багато людей загине. Коли ж залишаться дві-три держави, то скажуть: «Давайте виберемо єдиного царя на весь світ». Це і буде антихрист. Буде одна держава і одна релігія. Вже зараз до цього людей готують через проповідання віри в «єдиного Бога» (явище екуменізму). Не можна вірити сучасним мусульманам, які говорять: «Бог один». У них – Аллах, у нас – Свята Трійця: Бог-Отець, Бог-Син і Бог-Дух Святий. І з іудеями у нас не один Отець Небесний. Бо сам Ісус Христос сказав євреям: «Ваш отець – диявол» (Ін. 8, 44). Старець Антоній говорив: «Перша свобода, яка потрібна бісу, без якої всі інші розсиплються, - це свобода віросповідання, так звана віротерпимість. В саму Церкву, в коло духовенства будуть засилатися тисячі й тисячі покатоличених руйнівників православ’я. Друга свобода – це свобода моральної розбещеності. Блуд – не блуд, а сексуальна свобода (дивіться, як ворог ховає свої дії за гарними, на перший погляд, словами: не блуд, а секс, не крадіжка, а експропріація, і так у всьому)».
Старець Паїсій Святогорець (1924 - 1994) казав, що «Апокаліпсис сповняється вже сьогодні, але не всі це бачать». Святий Іоан Золотоустий говорив: «В той час, як Ной безперестанно взивав: «Покайтеся!» - люди, знущаючись, сміялися над будівництвом ковчега, доки не прийшла вода і не знищила всіх». Так і тепер деякі сміються над словами про кінець. Як пізнати цей час? З допомогою Божою та учителів Церкви. Старець Антоній передрікав: «Перш за все, це всілякі технічні катастрофи – створена людиною система існування, сатанинська за сутністю, бо абсолютно протилежна Законам Божим, почне ламатися. Падатимуть літаки, йтимуть на дно кораблі, будуть вибухати атомні станції, хімічні заводи. І все це на фоні страшних природних явищ, які будуть відбуватися по всій землі, але особливо сильно – в Америці. Це урагани незнаної сили, землетруси, найжорсткіші засухи і, навпаки, потокоподібні зливи». Він також казав: «Переддень пришестя антихриста – хаос в житті майже всіх країн. Процвітатимуть лише ті, які, за віросповіданням, чекають на прихід лже-месії. Перш за все, це іудеї та мусульмани».

«На святому місці буде стояти мерзенність запустіння і показувати поганих спокусників світу, вони будуть обманювати людей, які відступили від Бога, і творити лживі дива…В кутку, де стоять і висять зараз святі ікони, стоятимуть прилади для спокушення людей. Багато хто скаже: «Нам треба дивитися і слухати новини». От в новинах і явиться антихрист. І весь світ побачить його одночасно» (преп. Лаврентій Чернігівський).
«Буде всюди поширюватися древній ізраїльський символ (начертання антихриста), що означає виконання апокаліпсису, і будуть давати номери та паспорти. Символ цей буде у вигляді кілочків: крайні довші, і в середині, а число кілочків – тридцять» (стар. Тавріон Батозький).
Сучасні старці попереджають про «печать звіра», що складається з трьох «шісток» і буде ставитись, за словами Іоана Богослова, на праву руку або на чоло. Без неї не можна буде нічого ані купити, ані продати. Печать ця впритул пов’язана з новими біометричними паспортами та ідентифікаційними кодами.
Чи справді такі небезпечні штрих-коди, ідентифікаційні номери та нові паспорти?
Старець Кирило (Павлов) стверджував: «Сьогодні – номер, завтра – картка, післязавтра – печать». Він же казав: «Три шістки, виражені цифрами, або в лінійному вираженні – штрих-коді – це тільки етикетка, візитна картка антихриста, що йде. «Число звіра» і «число людське» утворюється з особистого номера людини (або його назвуть якось інакше, оскільки він дає можливість «купувати-продавати», і тільки його можна порахувати за групами шестизначних чисел. Всі інші можливі доповнення та варіації: зірки та символи кабали, паспорти, картки і т.д. – це все другорядне.

Головне – особистий номер – числове ім’я – ідентифікатор. А тому, як тільки хтось усвідомлює, що йому присвоїли номер, він не повинен виявляти згоди, тобто не повинен ставити свого підпису і отримувати посвідчення, а якщо вже розписався, прийняв його, і лише тепер усвідомив свою велику помилку, то нехай пише заяву з відреченням. А головне – сам кається, як тільки може, і сповідує цей свій гріх перед істинним духівником. Нехай, як сказано, все життя старається приносити Петрове покаяння». Україна та Греція – поки що єдині країни, де громадяни можуть відмовитись від персонального коду за релігійними мотивами. Для цього потрібно прийти до податкової служби за місцем проживання з паспортом і довідкою про присвоєння коду, заповнити анкету, а через тиждень в паспорт ставиться штамп з дозволом на проведення всіх фінансових операцій за серією і номером паспорту, без ідентифікаційного номера. До речі, якщо у вас немає довідки про присвоєння коду, це не значить, що у вас його нема. Ідентифікаційний номер присвоюється всім, незалежно від бажання.
То що ж таке печать антихриста?

Преп. Єфрем Сирин каже: «Такий спосіб застосує мучитель, що всі повинні будуть носити на собі печать звіра, і в цьому випадку вони зможуть купувати собі їжу та все необхідне; і поставить наглядачів виконувати його повеління. Зверніть увагу, браття мої, на надзвичайну зловредність звіра і його лукавство, як починає він з черева, щоб людина, коли приведена буде до крайності нестачею їжі, змушена була прийняти печать його, тобто злочесні начертання, не на будь-якому члені тіла, але на правій руці, а також на чолі, щоб не було вже у людини можливості покласти на себе хресне знамення, і також на чолі позначити святе ім’я Господнє або славний і чесний Хрест Христа і Спасителя нашого. Бо якщо хто не буде відмічений печаттю звіра, то не полониться і мрійливими його знаменнями. До того ж, і Господь не відступає від таких, але просвічує і притягує їх до себе». Преп. Ніл Афонський: «На печаті буде написано: «Я твій єсмь» «Так, ти мій єси» «Волею йду, а не насильно» «І я по волі твоїй приймаю тебе, а не насильно». Ці чотири вирази будуть зображені посеред тієї клятої печаті». Свмч. Гермоген: «Другий непрощений гріх вже буде на всьому світові під час царювання антихриста, коли деякі люди отримають печать його чуттєву на чолі або на правій руці. Після цієї печаті прощення не буде нікому. Гнів Божий і вся Природа озброїться, і вони мучитимуться ще тут, на землі, наче у пеклі».
Святі отці давали поради, що робити в останні часи: «Той, хто читатиме Апокаліпсис перед кінцем світу, воістину блаженний буде, бо розумітиме те, що відбувається. А розуміючи, готуватиме себе. Читаючи, він буде бачити в подіях, описаних в Апокаліпсисі, ті чи інші сучасні йому події» (преп. Варсонофій Оптинський). «В найтяжчі часи спасатися буде той, хто, по змозі своїй, буде подвизатися в молитві Ісусовій, сходячи від частого прикликання імені Сина Божого до непрестанної молитви» (преп. Серафим Вирицький).
Насамкінець, пам’ятайте слова св. Кирила Єрусалимського: «Знаєш ознаки антихристові: не сам один пам’ятай їх, але і всякому повідомляй щедро!».
UA- Reporter.com
Афонські старці розповіли про кінець світу, прихід антихриста та печатку 666 (ФОТО) Афонські старці розповіли про кінець світу, прихід антихриста та печатку 666 (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 10:25 Rating: 5