АКТУАЛЬНО

[5]

Бунт на кораблі: Євразійський союз не підтримав антиукраїнські санкції Кремля

Країни Євразійського економічного союзу - Казахстан, Білорусь, Киргизія та Вірменія - не підтримали Росію в питанні відмови від зони вільної торгівлі з Україною, яка діє в рамках СНД.
Путін не зміг змусити Євразійський союз йти у своєму форваторі
У підсумку з 1 січня 2016 роки тільки Росія призупинила ЗТС з Україною, передають Патріоти України на хорове повідомлення російських інформаційних ресурсів.
"Протягом цього півроку повинні бути відпрацьовані і правові механізми, які дозволяють національним урядам реалізовувати своє право, закладене в союзі, а саме: право на дії одностороннього національного рівня в рамках наднаціональної системи, коли є право на прийняття заходів у відповідь, яким повинен відповідати ефективний механізм їх адміністрування», -повідомив голова колегії Євразійського економічного союзу Віктор Христенко після зустрічі президентів країн ЄАЕС в Москві.
Ні президент Росії, ні голова уряду наразі таке рішення не коментують. Зате лідер Білорусі Олександр Лукашенко не пропустив нагоду поспілкуватися зі ЗМІ.
Бацька поділився, що питання імплементації угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом обговорювалося у вузькому складі президентами країн Євразійського економічного союзу.
Президент Білорусі також підкреслив, що з 1 січня 2016 року почне діяти угода про зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом. І тому, на його думку, складається серйозна ситуація відносно зони вільної торгівлі СНД. Не тільки у Росії, але і у всіх у членів спілки є певні занепокоєння з цього приводу.
За словами Лукашенка, у "євразійців" є побоювання, що "товар Євросоюзу за нульовим митом, потрапивши в Україну, через зону вільної торгівлі СНД потрапляє на територію всього СНД".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Мінекономрозвитку РФ Олексій Улюкаєв заявив, що РФ з 1 січня скасувала режим ЗВТ відносно України і ввела продовольче ембарго .http://patrioty.org.ua
2 Блок 3 Банерна мережа
Бунт на кораблі: Євразійський союз не підтримав антиукраїнські санкції Кремля Бунт на кораблі: Євразійський союз не підтримав антиукраїнські санкції Кремля Reviewed by марія іваночко on 08:41 Rating: 5