АКТУАЛЬНО

[5]

Далекобійник прорвався у Крим, збиваючи хрести на цвинтарі


Поки фури розверталися і їхали від кордону з Кримом на материкову Україну, на КПП «Каланчак» далекобійник вирішив прорватися будь-якими способами на півострів.
Вчинок водія пояснити складно, адже такий прорив міг закінчитися серйозною аварією. Та й моральна сторона вчинку вельми потворна: на своєму шляху далекобійник збивав могильні хрести.
«Атака помідорів, – написав очевидець в «Фейсбуці». – Фура з помідорами, повз кладовище в Чонгарі, збиваючи хрести на шляху, прорвалася до контрольно-пропускного пункту».
Нагадаємо, 21 вересня на Чонгарі стартувала блокада Криму. Сотні активістів, організацій, військових, десятки журналістів з’їхалися на настільки значиму для країни акцію. До Криму не пропускають великовантажні машини, з пішоходами і легковиками проблем немає.
Активісти стверджують, що акція безстрокова і «буде продовжуватися, поки буде потрібно». Вчора ж Правий сектор зафіксував у районі «Каланчака» рух військової техніки.
Джерело:http://ukr-online.com
Далекобійник прорвався у Крим, збиваючи хрести на цвинтарі Далекобійник прорвався у Крим, збиваючи хрести на цвинтарі Reviewed by марія іваночко on 14:21 Rating: 5